Przeznaczone do pomieszczeń o zakresie temperatury od 0°C do 16°C. Stosowane w chłodniach masarskich, gastronomicznych, spożywczych, przetwórczych, rybnych, ogrodniczych, warzywnych, przechowalniach, cukierniach, piekarniach, stołówkach, restauracjach itp.
Oferujemy drzwi do chłodni w 2 wariantach otwierania:
Drzwi chłodnicze zawiasowe (ZC):
Jednoskrzydłowe (ZC-1) |
Grubość płata drzwiowego 6/8 (cm) |
Grubość futryny 4(cm) |
Dwuskrzydłowe (ZC-2) |
Grubość płata drzwiowego 6/8 (cm) |
Grubość futryny 4(cm) |
Dwuskrzydłowe pod tor kolejki (CD-2K) |
Grubość płata drzwiowego 6/8 (cm) |
Grubość futryny 4 (cm) |
Drzwi chłodnicze przesuwne (CP):
Jednoskrzydłowe (CP-1) |
Grubość płata drzwiowego 6/8 (cm) |
Grubość futryny 4 (cm) |
*M- mazerowane
Produkcja standardowa obejmuje:
Opcje:
Warianty montażu chłodniczych zawiasowych ZC-1, ZC-2,CD-2K:
- wariant 1: montaż w świetle otworu ściany murowanej - pobierz plik pdf
- wariant 2: montaż na ścianie lub płycie warstwowej - pobierz plik pdf
Schemat montażu drzwi chłodniczych przesuwnych CP-1:
- wariant 1: montaż na ścianie lub płycie warstwowej - pobierz plik pdf